BDO en De Ronde

Elk mens denkt, handelt en onderneemt op zijn eigen manier. BDO is er dan ook van overtuigd dat alleen vak- en branchekennis niet voldoende zijn. Volgens ons is accountancy en advisering veel meer dan regels en cijfers. We werken met mensen. Mensen zijn voor ons het uitgangspunt en de leidraad in ons handelen. Of het nu gaat om een familiebedrijf of een multinational, in alles wat we doen streven we samen met onze klanten naar zowel persoonlijk als zakelijk succes. Bij BDO draait het er niet om wat wij allemaal kunnen, maar wat onze klanten nodig hebben en wie zij nodig hebben. Dat is wat telt.

In Nederland werken 2.000 mensen aan een sterke klantrelatie en zij doen, indien nodig, een beroep op het internationale netwerk van BDO. Met meer dan 1.000 vestigingen in ruim 125 landen, maar vooral met zo’n 60.000 medewerkers, zijn we het vijfde accountancy- en adviesnetwerk wereldwijd. Op deze manier is er altijd een antwoord, zelfs op de meest complexe vraagstukken.

In de plaatsen waar we gevestigd zijn, hebben we een sterke regionale binding en sport maakt daar vast onderdeel van uit. Van oudsher is fietsen één van de sporten die door veel BDO’ers met plezier wordt beoefend. De mogelijkheid die we kregen om onderdeel uit te maken van ‘De Ronde’ sluit goed aan bij de regionale betrokkenheid én bij het sportieve karakter van beide partijen. Wij geven dan ook met veel plezier invulling aan deze samenwerking.

BDO. Omdat mensen tellen.

Medesponsors

    Cycletrend Nuenen Bakkerij Bekkers