Wie zijn wij

WTC Café Wilhelmina is opgericht in 1977 door een aantal vaste bezoekers van Café Wilhelmina. Naast de gezelligheid was de liefde voor het wielrennen een belangrijke drijfveer om te gaan fietsen. Inmiddels telt de club meer dan 200 leden, waarvan er ruim 100 actief fietsen. Na al die jaren gelden nog steeds de uitgangspunten van toen; lekker fietsen en volop gezelligheid. 

Deze groep leden zet zich als vrijwilliger ook dit jaar weer in voor de organisatie van ‘De Ronde’, die sinds 1991 georganiseerd wordt en waarbij deze kernwaarden centraal staan. Tijden veranderen echter: tot 2019 was de ‘De Ronde’ een uitgepijlde route; sinds 2022 wordt hij echter uitsluitend via GPS uitgezet. Wat gebleven is, is de gepijlde route van 50 km voor de sportieve fietser en de racefietser die 50 km helemaal prima vindt. Ook de sfeervolle ontvangst van de renners en de afdronk zijn ongewijzigd: een goed concept moet je immers niet wijzigen!

Het ‘Eindhovens Dagblad’ is 23 jaar lang hoofdsponsor geweest van ‘De Ronde’ en is in 2014 opgevolgd door BDO Accountants en Adviseurs. Maar gelukkig nam Hurkmans het stokje over in 2018 als onze hoofdsponsor.

Verder organiseren we in december samen met TML Dommelstreek de jaarlijkse MTB tocht "Rondje Geldrop". 

 

Deze wordt nog wel gepijld omdat GPS in het bos moeilijker navigeert. Gepijld in het bos heeft een zekere nostalgie en charme, maar wie weet…

e-max.it: your social media marketing partner